Finalitza la Lliga de Doma Clàssica Terres de Ponent

REDACCIÓ
16-09-2019
  • Finalitza la Lliga de Doma Clàssica Terres de Ponent

Prop d'una vintena de binomis van prendre part aquest diumenge del quart i últim Concurs Territorial de Doma Clàssica en categoria 0 a l'Hípica Francolí amb un jurat presidit per Èric Balasch i Eva López. Després de més de 5 anys sense disputar-se cap concurs territorial d'aquesta disciplina a la demarcació de Lleida, enguany des de l'Associació Esportiva Eqüestre de Lleida (AEELL), sota el paraigües de la Federació Catalana d'Hípica, s'ha recuperat la disciplina de Doma Clàssica amb una lliga que ha comptat amb un total de 4 concursos aquesta temporada.

José Muñoz amb Sultan va ser el guanyador de la prova gran d'aquest concurs, la reprise 3, amb 65,2 punts seguit per Natalya Zakrevskaya amb Cariñosa (63,8 punts) i Coffee to Go (63,07 punts). Pel que fa a la reprise 2, no hi va haver concursants mentre que en reprise 1 la guanyadora va ser Paula Mata amb Va Tout (67,28 punts) seguida de Regina María Gil amb Henry Mac Callagan (66,3 punts) i Enoa Fernández amb Mel (65,3 punts). En la reprise AP la guanyadora va ser Mariona Lunar amb Cendra (66 punts) seguida per Ona Soldevila amb Rayo (64,58 punts). I finalment, en la repirse AP Prèvia el guanyador va ser Aleix Sans (66,85 punts) seguit per Romina Escuer (66,65 punts) i Maria Esquera (66,35 punts).

Aquest concurs, ha tancat la Lliga de Doma Clàssica Terres de Ponent 2019 que ha deixat com a guanyadora absoluta, amb la suma dels resultats dels diferents concursos, a Natalya Zakrevskaya seguida per Núria Lladonosa i Sandra Vergés. En categoria juvenil la guanyadora de la lliga ha estat Regina Maria Gil seguida per Paula Mata i Enoa Fernández. En categoria infantil la guanyadora ha estat Ona Soldevila, seguida per Noa Moya i Carla Carrión. Finalment, en categoria aleví la guanyadora de la lliga ha estat Julia Stolarczyk seguida per Romina Escuer i Maria Esquerda.

La delegada de la Federació Catalana d'Hípica a Lleida i membre de l'AEELL, Montse Peiretó, ha valorat molt positivament aquesta primera edició de la Lliga de Doma Clàssica de les Terres de Ponent de la que espera es pugui consolidar en les properes temporades. "Hem fet el més difícil que és posar-ho en marxa ara només falta que els genets i amazones s'acabin d'animar a competir en aquesta disciplina que és la base de l'equitació".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?