Finalitzen les obres a la Plaça de la Bassa a Tàrrega

REDACCIÓ
Publicat: 
25-08-2021
Actualitzat: 25-08-2021 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Finalitzen les obres a la Plaça de la Bassa a Tàrrega
  • Finalitzen les obres a la Plaça de la Bassa a Tàrrega

Aquest mes d’agost han finalitzat les obres a la Plaça de la Bassa del Parc de Sant Eloi de Tàrrega, una actuació centrada en les millores d’aquest espai d’interès cultural i natural per evitar la seva degradació.

Amb la finalització de les obres, aquest espai, s’ha convertit en un recinte polivalent que podrà acollir diferents modalitats per a la cultura, l’educació, i fins i tot com a àrea de descans i punt de trobada dels pelegrins que segueixen el camí de Sant Jaume que passa pel costat del Parc de Sant Eloi.

Els treballs d’adequació han consistit en la construcció d’una petita grada amb acabat de pedra natural del país; una pavimentació amb acabat de formigó de la rampa d’accés, i una estesa de sauló natural per tota la plaça.

El projecte Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni impulsat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida pretén posar en valor el patrimoni cultural vinculat als diferents trams del Camí de Sant Jaume al seu pas per Catalunya, així com, millorar de la competitivitat del sector turístic territorial entre d’altres.

Aquesta actuació ha estat cofinançada amb fons FEDER, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Tàrrega, dins del projecte Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni amb un import de 68.459,66€.

Comparteix

També t'interessarà