Fins a 26 establiments de Lleida, en un projecte de turisme familiar

X. RODRÍGUEZ
28-04-2018
  • Fins a 26 establiments de Lleida, en un projecte de turisme familiar
  • Fins a 26 establiments de Lleida, en un projecte de turisme familiar

Fins a 26 establiments de la Vall de Boí i les Valls d’Àneu (hotels, restaurants, càmpings i empreses d’activitats) participaran entre el 18 i el 20 de maig en una acció promocional del turisme familiar a Catalunya, a la qual s’afegiran també la Vall d’en Bas, Berga, les muntanyes de Prades i els Ports, totes certificades per l’Agència Catalana de Turisme com a destinacions familiars de naturalesa i muntanya. Als dos territoris de Lleida s’han programat una quinzena d’activitats destinades al públic familiar, i en el conjunt de les comarques catalanes són seixanta-cinc. El director general de Turisme, Octavi Bono, va explicar ahir que el territori “està preparat” per satisfer les necessitats de les famílies, “que són moltes i de molts tipus”.

El diputat de Turisme, Gerard Sabarich, va assegurar que “l’oferta de turisme familiar interessa a les comarques del Pirineu, perquè els nostres productes estan vinculats amb la naturalesa i el turisme actiu”. En aquest sentit, el director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, va assenyalar que entre el 25 i el 30 per cent dels turistes que rep la demarcació són famílies, xifres similars a les del conjunt de Catalunya, en què representen un 22% i generen un volum de negoci de 4.000 milions d’euros, aproximadament.

Aquesta acció ja es va portar a terme el cap de setmana passat en un total de divuit destinacions de la costa catalana i aquestes localitats van rebre uns 9.000 nens i nenes amb les seues famílies. Així mateix, Sort, Rialp i Port Ainé es troben actualment en procés de certificació com a destinació familiar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?