Fira de Mollerussa s'ofereix a entitats com a organitzador d'esdeveniments

J.GÓMEZ
06-02-2018
  • Fira de Mollerussa s'ofereix a entitats com a organitzador d'esdeveniments

Fira de Mollerussa oferirà la seua experiència professional com a organitzadora d’esdeveniments a entitats i empreses privades. Així ho va confirmar ahir el director, Poldo Segarra, en la presentació del calendari firal del 2018. En aquest sentit, va assegurar que l’entitat firal ja treballa en una activitat ramadera conjuntament amb entitats privades i associacions de productors que es desenvoluparà a l’Institut Mollerussa. Els esmentats operadors privats també podran llogar els pavellons firals, sempre en dates que no coincideixin amb altres iniciatives. En aquest sentit, Segarra va recordar que aquest any es duran a terme obres de reforma del paviment del pavelló 125è Aniversari a partir del mes de maig i amb un pressupost de 200.000 euros. La previsió és que posin rajoles i així puguin utilitzar-lo entitats esportives locals de patinatge.

L’entitat firal ha programat per a aquest 2018 un total de vuit activitats, que començaran el mes de febrer amb la tercera edició de la Mollerussa Drone Party (del 23 al 25). Al març, se celebrarà la fira reina, la 146 Fira de Sant Josep, juntament amb el Saló de l’Automòbil i aquest any durarà 4 dies: del 16 al 19 de març. Del 13 al 15 d’abril se celebrarà la fira del vehicle d’ocasió Autotrac, que aquest any arriba al seu trentè aniversari. Del 5 al 6 de maig es durà a terme la 23a edició d’Expoclàssic; Lo Vermutet en els mesos d’estiu; el 17è Concurs de Pintura Ràpida (23 de setembre), la 24a fira Autotardor (del 26 al 28 d’octubre) i l’11a Mollerussa Lan Party (del 8 a l’11 de novembre).

Les fires dedicades a les vendes de cotxes van vendre un total de 554 vehicles l’any passat

El director de Fira de Mollerussa va destacar les espectaculars dades que va aconseguir el sector automobilístic l’any passat a les fires, amb un total de 554 vehicles venuts per un import superior als 11,2 milions d’euros. També va voler destacar la consolidació d’iniciatives com la Dron Party i la cancel·lació de la fira E-Vents.

Segarra va excusar l’absència de l’alcalde de la ciutat i president de l’entitat firal, Marc Solsona, que no va poder assistir-hi, ja que va participar en una reunió a Brussel·les de Junts per Catalunya. Al seu lloc, el van acompanyar el tinent d’alcade Josep Simó i el regidor de Cultura, Fires i Mercats, Joan Ramon Domingo.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?