FiraTàrrega aixeca el teló

REDACCIÓ
06-09-2019
  • FiraTàrrega aixeca el teló
  • FiraTàrrega aixeca el teló

La conversa inaugural a càrrec del filòsof Xavier Antich i Àngels Margarit (Mercat de les Flors) amb la moderació de Judit Carrera ha donat el tret de sortida de FiraTàrrega 2019.

Un debat d’obertura sobre els usos socials i artístics de l’espai públic. Per conversar sobre la seva capacitat per acollir la creació artística, el qüestionament de la realitat, el debat social i la transformació.

Segona jornada de FiraTàrrega 2019

Avui divendres dins de la segona jornada de FiraTàrrega 2019 hi haurà 57 sessions d'espectacles que ompliran Tàrrega de programació fins a la 1.00h de la matinada. 

El divendres és el dia més intens d'activitats professionals, destaquen els pitchings i els speedmeetings que prioritzen el contacte actiu entre creadors i productors amb la finalitat que els projectes artístics arribin al mercat.

Tindran lloc fins a un total de 6 sessions de pitching i seran una de les activitats principals en aquesta reformulació de l'espai professional de FiraTàrrega que busca passar del model passiu dels estands expositius a un model més proactiu en què els projectes artístics convoquen els professionals per explicar-se amb l'objectiu de trobar socis que es vulguin implicar en la producció o destinataris que puguin obrir nous mercats.

Les sessions de pitching es tematitzaran segons l'objectiu que té cada companyia: coproducció internacional, circuit internacional, coproducció Espanya - Amèrica Llatina, circuit Espanya - Amèrica Llatina o bé circuit i coproducció Catalunya. Seguint el marc de FiraTàrrega, aquestes propostes són projectes de carrer i per a espais no convencionals, de petit i mig format i de diferents disciplines.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta