FiraTàrrega sense aglomeracions

X.S.
07-09-2019
  • FiraTàrrega sense aglomeracions
  • FiraTàrrega sense aglomeracions

FiraTàrrega va celebrar ahir l’edició amable, aquella en la qual els visitants podien disfrutar del teatre des de primera fila, sense aglomeracions. Amb tot, els més previsors arribaven als escenaris amb temps per no perdre’s cap detall.

De la jornada d’ahir val a destacar la multitudinària estrena del nou espectacle itinerant Possê, del grup de Cervera Sound de Secà, que forma part del programa Suport a la Creació, en el qual vuit actors i músics van reivindicar l’espai públic a ritme de percussió. La proposta, que dirigeixen el veí de Tàrrega Genís Farran i el veí de Sant Guim de Freixenet Robert Canela, va omplir a vessar el cèntric carrer del Carme, tant al migdia com a la tarda. El grup s’ha adjudicat en dos ocasions el Concurs de Percussió de Barcelona.

També va agradar El gran final, de Bucraá Circus, una proposta de clown i teatre en la qual dos pallassos es troben de nou després de més de tres dècades per acabar un espectacle que va quedar interromput quan va esclatar la Guerra Civil, una obra que va emocionar el públic a la plaça Major.

Eléctrico 28 va omplir el Camp dels Escolapis (Parc Ondara) amb Full House, una obra de teatre i música que explica la història de tres veïns amb diferents passions: un gos, un cavall i un coala, que gràcies a un quart inquilí comencen a entaular relació i tot canvia. Un faula a favor de la convivència i respecte a la diferència que va fer les delícies dels més petits i el públic familiar. La dansa va arribar a la plaça de les Nacions amb dos breus espectacles: Given me protein de Kernel Dance Theatre i Out of the blue dels bascos Larutan. Una altra proposta de dansa aplaudida va ser de la companyia Du’k’to, Cafuné, centrada en el significat de la carícia, que va tenir lloc al pati de la Escola Maria-Mercè Marçal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta