Firauto tanca amb menys visitants però amb un bon nombre de cotxes venuts

REDACCIÓ
21-10-2019
  • Firauto tanca amb menys visitants però amb un bon nombre de cotxes venuts

Firauto, la fira del vehicle d'ocasió de Balaguer, ha tancat aquest diumenge la 28ª edició amb un nombre de vendes similar respecte a l'any passat, a l'espera que els expositors puguin tancar més operacions els propers dies. Així ho ha assenyalat la responsable de Fires, Antonieta Martinez, que ha dit que "bona part dels visitants de Firauto són persones interessades en el producte que s'ofereix i, per tant, moltes d'elles estan disposades a adquirir un vehicle".

En aquest sentit, Martinez també ha apuntat que "el nivell de vendes assolit demostra que el de l'automòbil d'ocasió és un sector que encara està viu i que, malgrat la crisi,ha subsistit i s'ha mantingut força estable". De fet, la majoria d'expositors ja han avançat que repetiran l'any que ve, un fet que, segons la mateixa directora, demostra que el sector aposta per Firauto. "Si després de 28 anys, veus que la gent està animada i té ganes de tornar vol dir que la fira funciona. És un certamen totalment consolidat al qual des de l'ajuntament continuaren donant suport", ha dit.

Firauto 2019, amb 22 expositors, ha ofert durant tot el cap de setmana més de 200 vehicles, tots d'una gran qualitat i amb totes les garanties. També els exposats al Mercat de la Ganga que, amb cotxes amb un preu no superior als 6.000 euros, ha tingut també molt èxit,

L'acte de clausura ha estat presidit per la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Balaguer,Ester Guarné, a qui han acompanyat la regidora de Fires, Mari Pau Ortiga, la cap de l'àrea de Promoció de l'Impic, Antonieta Martínez, i altres autoritats locals i comarcals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?