Folguera seguirà un any més i ja planifica la temporada

XAVIER PUJOL
25-03-2020
  • Folguera seguirà un any més i ja planifica la temporada

Amb tota l’activitat esportiva paralitzada pel coronavirus i la gran majoria de jugadors i tècnics confinats a les seues cases, molts clubs aprofiten aquests dies per començar a planificar la temporada vinent, encara sense saber si la present es reprendrà o quedarà anul·lada. És el cas del Llista, que ja ha començat a dibuixar la plantilla de la propera campanya.

Abans de l’aturada de gairebé un mes que havia d’afrontar l’equip per la disputa de les competicions europees i la Copa del Rei, de les quals era eliminat –tot i que després van quedar anul·lades al declarar-se l’estat d’alarma arreu del país–, el tècnic Albert Folguera va parlar amb els pesos pesants de l’equip per saber les seues intencions de cara a la campanya següent. Andreu Tomàs, Lluís Cañellas i Oriol Vives van mostrar la seua predisposició a seguir, així com Àlex Joseph, encara que el seu cas depèn del FC Barcelona, equip que l’ha cedit aquest any. Marc Palazón i el gal Nathan Gefflot són dubte, mentre que els jugadors del planter Gerard i Sergi Folguera i Sergi Duch continuaran a la disciplina blava.

Folguera sondeja el mercat per si Lluís Tomàs es retira i el lleidatà Albert Mola és una opció

El porter Lluís Tomàs, peça clau en l’engranatge del doble campió d’Europa, és un cas especial. El pallarès ja fa temps que medita la retirada, que podria ser una realitat al final de la present temporada. Per si això ocorre, Folguera vol tenir l’esquena ben coberta i per això ha començat a sondejar el mercat. Entre els jugadors amb què ha contactat hi ha el lleidatà Albert Mola, suplent de Lluís en la conquesta de la Copa CERS del 2018 i que ara milita al Quévert francès. El club, que econòmicament no pot lluitar amb els grans, també sospesa el retorn a curt i llarg termini d’altres jugadors que s’han format al seu planter, com Roc Llisa, actualment al Bassano, o David Ballestero, al Vercelli, així com el jugador de Bell-lloc Pol Franci, actualment judagor del Monza italià.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?