jos carlos miranda
25-08-2016
Actualitzat: 25-08-2016 13:37
  • Fora de la Copa Catalunya

Tampoc va poder ser a la Copa Catalunya. El Lleida, amb moltes novetats en relació amb el partit de diumenge passat, va tornar a caure davant del Badalona (3-1) en un partit en el qual va repetir errors –certa fragilitat defensiva de sortida i nul·la capacitat ofensiva–, encara que va anar de menys a més per arribar a un tram final en el qual el joc va embogir amb tres gols i fins a tres clares ocasions més de gol per als locals, especialment des de l’entrada de Mousa, que, de la mateixa manera que en el partit de Lliga, va tornar a marcar les diferències. El Lleida, en què Toño Vázquez va tenir els seus primers minuts aquesta temporada i en què van debutar Zárate i Guillem Martí, va començar dubitatiu i després d’una rematada de Joel Huertas (8’) que va aturar el local Arellano va encaixar el primer gol a pilota aturada (Robusté, 10’). En la resta del primer temps, amb futbol control del Badalona al centre del camp encara que sense pegada, només va destacar una rematada desviada de Fran Moreno (34’). Després del descans, l’entrada de Doncel va animar el Lleida, que va tenir una ocasió a les botes de Zárate (46’) que va desbaratar Arellano. Però el marcador no es va moure fins als minuts finals. Agudo va firmar el 2-0 al 86, Guillem Martí va retallar al 88 (2-1) i el Badalona va sentenciar amb el 3-1, obra de Mousa al 94. El tècnic, Gustavo Siviero, va explicar que, malgrat el resultat, “el meu equip m’ha agradat més que diumenge a la Lliga”. L’obra, a banda de substituir la deteriorada gespa de l’estadi, servirà també per canviar el sistema de drenatge de la instal·lació municipal i el sistema de reg, amb la presa d’aigua inclosa. El període d’execució de les tasques serà d’unes quatre setmanes.