Formació online per a seixanta joves de les Garrigues amb el programa Accions en Ruta

REDACCIÓ
15-08-2020
  • Formació online per a seixanta joves de les Garrigues amb el programa Accions en Ruta

Un total de seixanta joves participen en l’edició virtual del programa formatiu Accions en Ruta, organitzat per l’Oficina Jove de les Garrigues amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, que va començar el mes de juliol passat i que està previst que acabi al novembre. Encara que aquest any la pandèmia ha obligat que aquest projecte s’imparteixi de forma online, l’objectiu segueix sent oferir una formació de qualitat als joves d’entre setze i trenta-cinc anys que els faciliti la inclusió al món laboral. En aquest sentit, els nois i noies poden escollir entre diferents matèries com la manipulació d’aliments, higiene alimentària, intoleràncies, monitors de menjador i preparacions de proves d’anglès, entre altres.

Per poder desenvolupar la formació, els alumnes accedeixen a una plataforma virtual amb tots els continguts de cada curs. Des d’allà, i per poder superar la formació, han de complir un temps mínim de connexió i portar a terme les diferents proves i activitats que se’ls demanen durant els quatre mesos que tenen per poder finalitzar els estudis.

Tots els cursos són gratuïts ja que Accions en Ruta està finançat per la direcció general de Joventut de la Generalitat en el marc del seu Contracte Programa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?