Fraga converteix en un mirador l'antic dipòsit de l'aigua

JOSÉ DÍAZ
13-11-2018
  • Fraga converteix en un mirador l'antic dipòsit de l'aigua

L’ajuntament de Fraga ha acabat les obres a l’antic dipòsit de l’aigua potable per convertir-lo en mirador al costat de la muralla medieval. L’actuació ha comportat la demolició d’una caseta de bombatge en desús i la instal·lació dels plafons informatius, així com de bancs dins de l’esmentat dipòsit, que data dels anys 40 del segle XX i va deixar d’utilitzar-se quan van entrar en funcionament les noves instal·lacions, segons va explicar el regidor de Desenvolupament Econòmic i Barris, Ricardo Alcañiz.

També s’ha enjardinat i instal·lat reg en l’entorn de la muralla medieval i s’ha procedit a la il·luminació. Els treballs a l’entorn de la muralla ja van començar la setmana passada. En total, totes les actuacions per rehabilitar aquest enclavament i posar-lo en valor han comportat una inversió de gairebé 50.000 euros.

Per a l’alcalde, Miguel Luis Lapeña, “aquest projecte té com a objectiu donar a conèixer la història de Fraga a les noves generacions i, sobretot, millorar la imatge de la capital i, en concret, la zona coneguda com el Murallot”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta