Gairebé 300 participants en la 5a trobada de guissonencs i guissonenques

REDACCIÓ
Publicat: 
10-10-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Gairebé 300 participants en la 5a trobada de guissonencs i guissonenques
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Guissona

El passat dissabte dia 7 d’octubre es va celebrar la 5ª Trobada de guissonencs i guissonenques, que va comptar amb gairebé tres-centes persones participants residents a la vila acompanyats de moltes altres persones de fora.

Després de la recepció i benvinguda, es va fer la tradicional ofrena a la patrona Verge del Claustre amb l’actuació de la coral “Doll de veus” a la mateixa capella de l’església Santa Maria de Guissona.

Posteriorment, es va dur a terme una visita al nou i reformat edifici del teatre de l’Ateneu, ja que aquest any celebra el seu centenari. Seguidament, una ballada a càrrec de la Cobla Tàrrega va omplir la plaça Bisbe Benlloch.

Tot seguit, al pavelló 1 d’octubre va tenir lloc el dinar de germanor, en el decurs del qual es va presentar el segon volum del llibre 'Recordant Guissona' elaborat per la “Comissió Organitzadora” de la trobada, amb fotografies inèdites en blanc i negre,  i que van des dels anys quaranta fins als setanta.

Finalment, com a comiat, i com és habitual en aquests esdeveniments, es va acabar amb la ballada de la “Sardana a Guissona”. 

Comparteix

També t'interessarà