Gastronomia i moda es donen la mà aquest dissabte en un ‘gastrosarao’ de Red Flavors a Concabella

REDACCIÓ
12-11-2019
  • Gastronomia i moda es donen la mà  aquest dissabte en un ‘gastrosarao’ de Red Flavors a Concabella

Les restes medievals del castell de Concabella són l’escenari escollit per l’agència de comunicació Red Flavors per organitzar una nova edició del seu ‘gastrosarao’. En aquesta edició, que tindrà lloc el dissabte 16 de novembre a partir de les 20 hores, l’esdeveniment gastronòmic es maridarà amb una desfilada de moda dels dissenyadors del col·lectiu local ‘Vestim Segarra’.

Les activitats s’iniciaran a les 20.15 hores amb la projecció del documental ‘Vestim Segarra’. A partir de les 21 hores, tindrà lloc la desfilada de moda a càrrec del col·lectiu ‘Vestim Segarra’ amb la participació de Gemma Oriol, Mireia Rius, Dhanak, Vint, 4 Joies & Marina Codina i la col·laboració d’Il·lusions Management. Mitja hora després s’oferirà el sopar degustació, amb la presència de 11 productors agroalimentaris lleidatans: Torrons i Mel Alemany, Torrons Fèlix, Hort del Silenci, Antiga casa Magí, Port of Dragons, Dàlit Natura, Badal Premium Qualitat, Fundació Casa Dalmases, La Moderna, Oli Cimal i Aubagueta Formatges Ecològics.
 

Cada productor presentarà una o diverses propostes gastronòmiques, incorporant el seu producte al sopar degustació. Amb l’entrada, que costarà 3 euros, s’inclourà una sorpresa i una beguda pels assistents. Pels menors de 12 anys, l’entrada serà gratuïta. Cada tiquet degustació pel sopar valdrà 1 € i es podrà comprar el mateix dia o bé per anticipat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?