‘Gastrosarau’, un maridatge de lectura i gastronomia a Vilanova de Bellpuig

REDACCIÓ
Publicat: 
31-05-2022
Actualitzat: 31-05-2022 10:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ‘Gastrosarau’, un maridatge de lectura i gastronomia a Vilanova de Bellpuig

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig i l’agència de comunicació i esdeveniments gastronòmics Red Peppers proposen un maridatge de lectura i gastronomia de KM0, el ‘Gastrosarau’ Tasta & Lletres per donar a conèixer la localitat del Pla d’Urgell. L’esdeveniment, dirigit a famílies i grups d’amics i apte per a totes les  edats, es durà a terme el diumenge 5 de juny a partir de les 18:30h  a la Vila Closa de Vilanova de Bellpuig. Comptarà amb la presència de 9 productors del territori, 4 escriptors lleidatans i l’actuació de música en directe.

Amb l’objectiu de promoure la localitat del Pla d’Urgell, fomentar el vincle de pertinença al territori i donar a  conèixer diferents productors de la zona i artistes de la comarca de Lleida, neix el  Gastrosarau Tasta & Lletres. Els productors de la comarca de Lleida seran els encarregats de proposar diferents  tapes o platets i els diferents escriptors maridaran aquestes tapetes amb  fragments de les seves obres. Un maridatge singular i 100% de proximitat.

L’entrada  tindrà  un  cost  de  2€  i  amb  el  preu  inclourà  un  got  reutilitzable  i  retornable en cas que es retorni el got, o una copa de vidre també retornable.

Productors i escriptors

Els diferents productors locals seràn: Beef Quality, Raig d’Arbeca, Formatges Camps, On egin, Ca la Maria, Cal Valls, Port of Dragons, Gabarró i Feixa i Tiny Tasty Trays. I  els autors, també locals, Marta Alós i Montse Sanjuan, Jaume Moya i Jordi Brescó.

Informació d’interès

L’esdeveniment s’obrirà amb la lectura de contes infantils a càrrec de la llibreria el  Genet Blau, de 18:30h a 19:15h. Seguirà amb el maridatge de lectura i gastronomia fins a les 20:45h i clourà amb l’actuació de música en directe del grup Mi&Me, de  22:00h a 00:00h.

Els ‘Gastrosaraus’

Els ‘gastrosaraus’, organitzats periòdicament per l’agència Red Peppers, tenen com  a objectiu promocionar el producte de proximitat, aconseguint el contacte  entre els pagesos, els restauradors i els consumidors. Per fer-ho possible, es porten  a terme esdeveniments temàtics en entorns amb encant i valor dins de les Terres de Lleida.

Sobre Red Peppers

Red Peppers és una agència de comunicació integral d’esdeveniments especialitzada en els sectors agroalimentari, gastronòmic i turístic, que valora els petits productors, el territori i el talent local a través dels ‘gastrosaraus’.

Formada per Gemma Capell, la mestressa, Núria Vendrell i Júlia Beranuy, projects  managers, Berta Esteve, strategist manager, Anna Moreno, Pau Grinyó i Claudia Capella al departament creatiu i audiovisual, Helena Ribera, community manager, Jordi Vilaró, dissenyador web i Carolina Viñes responsable d’administració.

Comparteix

També t'interessarà