Gerard Albadalejo no tem que la situació política generi un ambient hostil a Alcoi

XAVIER MADRONA
14-10-2017
  • Gerard Albadalejo no tem que la situació política generi un ambient hostil a Alcoi

El tècnic del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, diu que no tem un ambient hostil demà a Alcoi (18.00 hores), a causa del conflicte Catalunya-Espanya, i va advertir que no es fia del suposat mal moment de l’Alcoià, tot i que encara no ha guanyat a casa. “Què és un ambient hostil? Que et cridin? Que t’apedreguin? Potser el meu concepte d’ambient hostil és diferent del d’una altra persona. Al contrari, penso que és un camp amb un ambient bonic, amb una afició tradicionalment molt fidel a l’equip i del que s’ha de parlar és només de futbol. L’únic que em preocupa és el que passi diumenge dins del terreny de joc”, assenyala Albadalejo.

No obstant, l’expedició lleidatana sortirà aquest matí camí d’Alcoi, però pernoctarà a la localitat valenciana d’Énguera per evitar possibles tensions. A més, el club tornarà a insistir per vestir demà la samarreta de la senyera al no poder fer-ho davant del Saguntí a casa i a Ontiyent.

La mala situació de l'Alcoià el fa més perillós

Pel que fa a l’Alcoià, Gerard Albadalejo diu que la mala arrancada del conjunt alacantí encara el fa més perillós. “Penso que dificulta encara més el partit que no hagi guanyat encara a casa. Tenen un entrenador nou des de fa tres jornades i està en creixement. És un entrenador al qual li agrada un joc molt ofensiu i que arrisca molt, per això haurem de sortir com sempre, amb una intensitat alta des del primer minut. No concebo de cap altra manera el futbol.”

José Emilio Riquelme Galiana és el tècnic de l’Alcoià que va substituir Toni Aparicio. L’equip alacantí ha firmat la pitjor arrancada de lliga al seu camp d’El Collao dels seus últims trenta anys, ja que ha arribat a la vuitena jornada sense una sola victòria a casa.

Albadalejo va insistir que l’ equip va a Alcoi “amb molta prudència i molta humilitat”, però vol destacar que “estem bé i per com he vist que hem treballat aquesta setmana, crec que estem en condicions d’emportar-nos el partit, fet que suposaria la tercera victòria consecutiva, que és una cosa molt difícil d’aconseguir”.

El tècnic blau va destacar el “bon ambient que hi ha a la plantilla” i resta pressió als seus. “Anirem a competir com sempre i a intentar emportar-nos la victòria, però l’encontre no és més important per a l’Alcoià que per a nosaltres. Són tres punts més.”

Al ser preguntat per com qualificaria l’arrancada de temporada del seu equip, assenyala que “hem fet un bon inici, correcte diria i camí del notable, però no parlaria d’excel·lent, perquè l’excel·lència o la perfecció seria si haguéssim sumat els vint-i-quatre punts que s’han posat en joc”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?