• Golejada a Cappont
    Peu de foto:
    Foto Pol Puertas (Atlètic Lleida)
    Foto Pol Puertas (Atlètic Lleida). Imatge arxiu

L’Atlètic Lleida va fer valer la seua superior categoria per golejar el Pardinyes (5-0) en un partit molt intens, malgrat ser el segon de la pretemportada per als de Cappont. Sobretot a la primera part, en què un disciplinat i ben posicionat Pardinyes va aguantar bé el domini dels locals per arribar al descans amb mínim avantatge local (1-0).

El pes del matx va anar a càrrec de l’Atlètic Lleida des del primer minut i per això va disposar de diverses ocasions per obrir el marcador a càrrec de Chipi, Dani Pujol, Adrià, Ciru i Nico. A l’arribar a la mitja hora va aconseguir Chipi inaugurar el marcador. Fins al descans val a destacar una falta directa ben parada per Ferran (que juntament amb l’altre porter, Marc, va ser un dels destacats del Pardinyes), i dos rematades de cap de Joel i Juclà, en els minuts finals.

A la segona part, després de dos ocasions del Pardinyes, l’equip d’Isma Mariani va continuar amb el seu joc de control i domini i va tenir dos clares ocasions en botes d’Arturo i Alejandro, aquest de xilena, que van anar al pal i al travesser, respectivament.

La resistència del Pardinyes acabaria i arribarien els quatre gols restants de l’Atlètic Lleida fins a culminar el 5-0 final.En definitiva, un partit que va servir als locals per anar acoblant els jugadors nous i fer diferents proves tàctiques de cara a l’engranatge de l’equip. Per la seua part, el Pardinyes va donar una bona imatge en què va destacar la disciplina tàctica i l’entrega dels jugadors, tot i que lògicament va acusar la diferència de categoria respecte al rival.

El pròxim partit de pretemporada de l’Atlètic Lleida serà davant de l’Ascó (també de Primera Catalana) aquest dimecres dia 9 a les 20.45 al Ramon Farrús, sense públic.