Golejada a la Corunya

03-03-2019
Actualitzat: 04-03-2019 10:42
  • Golejada a la Corunya

El Vila-sana es va retrobar ahir amb la victòria després de la derrota en les semifinals de la Copa de la Reina i va golejar el Liceo (1-8), el penúltim classificat de l’OK Lliga femenina. Amb aquesta nova victòria, les de Jordi Capdevila es mantenen en la quarta posició de la classificació.

Només havien passat tres minuts quan Mar Franci va inaugurar el marcador per a les lleidatanes i dos minuts més tard Victòria Porta augmentava l’avantatge amb el 0-2. En el minut 10, tanmateix, el Liceo va retallar distàncies per mitjà de Novoa. Tot i així, les gallegues ja no van aconseguir tornar a inquietar la porteria defensada per Leyre López. Per la seua banda, el Vila-sana no va afluixar i Victòria Porta va tornar a aparèixer per fer l’1-3, resultat amb què es va arribar al descans. A la segona part, el ritme anotador del Vila-sana va pujar encara més i amb els doblets de Comas i Payà, i el tercer gol de Victòria Porta es va arribar a l’1-8 final al marcador.

Per altra banda, el Lleida.net Alpicat va encadenar ahir davant del Raspeig, el penúltim classificat de l’OK Lliga Plata, la segona victòria consecutiva gràcies a una gran segona part. Els lleidatans van arribar al descans amb 4-2 a l’electrònic, un avantatge que es va ampliar després de la pausa fins a l’11-3 final.