Gran jornada atlètica per a Lleida

13-05-2019
Actualitzat: 13-05-2019 13:37
  • Gran jornada atlètica per a Lleida

La jornada d’ahir va ser una gran festa per a l’atletisme lleidatà. D’una banda, Mollerussa va acollir una freqüentada Marxa contra el Càncer i, de l’altra, dos lleidatanes es van imposar a la Cursa de les Cigonyes, de la Lliga Ponent.

A Mollerussa, prop de 700 corredors van assistir a la segona edició d’aquesta carrera i caminada. Mònica Martínez i Josep Ramon Sanahuja van ser els vencedors de la prova, de recorregut únic de cinc quilòmetres. Martínez, del Clos Pons Thai Runners i una de les corredores més en forma del moment, es va imposar amb un temps de 19.39, seguida de Sandra Borda i Marta Bosch. Sanahuja, del Xafatolls, va ser el guanyador masculí amb un temps de 17.24, seguit dels seus companys Josep A. Gardeñes i José Cobo. Alexandre Tàssies, del Linyola, va ser quart.

A Flix, Anna Artal i Antònia Argilés, totes dos pertanyents a equips lleidatans, van vèncer a la Cursa de les Cigonyes. La prova va tenir lloc a la Reserva Natural de Sebes de Flix, a la Ribera d’Ebre, en una jornada de la Lliga Ponent Eurosomni que es va desplaçar fora del territori lleidatà. Anna Artal, de l’Amics Atletisme Andorra, va vèncer en el recorregut de 10 quilòmetres amb un temps de 48.34. Per la seua part, Antònia Argilés, del Clos Pons Thai Runners, es va imposar en el recorregut curt, de 5 quilòmetres, amb un total de 25.07.