Gran jornada atlètica a Puigverd

03-03-2014
  • Gran jornada atlètica a Puigverd

Només a la Cursa de Carnestoltes, que aquest diumenge va arribar a la setena edició, Batman pot córrer al costat d'un capellà i, potser, perdre. Una gran part dels 400 atletes que van participar en alguna de les diferents carreres ho van fer disfressats, en un any en què hi va haver molts inscrits d'última hora, situació que va obligar l'organització a ampliar el termini.

Antoni Gabernet, del Fondistes de Tàrrega, es va imposar en la cursa de 10 km amb un temps de 36'04", sols set segons menys que el segon, Ramón Antolí. Àngel Vidal, de l'Esports Querol, va creuar la meta en tercera posició. En categoria femenina la guanyadora va ser Judit Rovira de l'Ekke, amb un temps de 40'46", seguida de Yolanda Cebrián, del CE Alpicat, i Mònica Malla, del Runingar. En la de 6 quilòmetres, el triomf en homes va ser per a Xavier Pàmpols i en dones per a Raquel Marqués.

Però la cursa més esperada pels espectadors era el canicròs. Aquest any hi van participar un total de 45 corredors amb els seus gossos respectius, en una competició que va dominar Xavi Gallart, del CA Borges, a l'imposar-se amb un temps de 36'58", més d'un minut i mig menys que el segon, Jordi Bonavila, del Trail Roquetes. Tercer va ser la primera competidora femenina, Lali Masriera, amb un temps de 40'31", de l'ACE Bombers.