⏯️ Gran tarda de vòlei amb el Trofeu de Reis LLEIDA.COM

REDACCIÓ
Publicat: 
07-01-2023
Actualitzat: 21-01-2023 21:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Gran tarda de vòlei amb el Trofeu de Reis LLEIDA.COM
    Peu de foto: 
    Foto Balàfia Vòlei
  • ⏯️ Gran tarda de vòlei amb el Trofeu de Reis LLEIDA.COM
  • ⏯️ Gran tarda de vòlei amb el Trofeu de Reis LLEIDA.COM

Gran tarda de vòlei amb el Trofeu de Reis LLEIDA.COM! El pavelló Juanjo Garra de Lleida ha estat l'escenari de l'enfrontament entre el Rodi Balàfia Vòlei i el Vòlei Prat, que ha acabat amb victòria pels lleidatans per 3 a 0. El matx també ha comptat amb la presència del Sr. Postu (Postureig Lleida), que hi ha col·laborat amb les seves Postuxapes solidàries. 

Al final del partit, el tinent d'alcalde de la Paeria de Lleida, Paco Cerdà, el regidor d'Esports, Ignasi Amor, i el director de LLEIDA.COM, Miquel de Santiago, han fet entrega de l'obsequi als visitants, una figura de la Seu Vella i el Marraco. Seguidament, també s'han entregat les 12 ampolles d'oli de Priordei que s'han sortejat entre totes i tots els assistents. 

Des del club i des de LLEIDA.COM, patrocinador principal, es fa una valoració molt positiva de la celebració del Trofeu de Reis. El partit ha comptat amb un gran ambient, tan a pista com a la graderia, i ha ofert als espectadors un gran partit entre tots dos equips, el qual també suposa un bon test pels lleidatans de cara a l'inici de la segona volta de la Superlliga 2.

Comparteix

També t'interessarà