Greenpeace prepara una acció per conscienciar sobre la reducció de plàstics d'un sol ús

REDACCIÓ
Publicat: 
19-04-2018
Actualitzat: 19-04-2018 12:42
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Greenpeace prepara una acció per conscienciar sobre la reducció de plàstics d'un sol ús

Greenpeace Ponent durà a terme el proper dissabte 21 d'abril (10.30h a 13.30h) una acció a les portes de Carrefour Lleida (Passeig de Ronda) per conscienciar els consumidors de la necessitat d'evitar els productes envasats amb plàstics d'un sol ús i denunciar la política de mercat sobre l'abús dels plàstics. L'objectiu final d'aquesta acció és la foto amb Carrefour Lleida comprometent-se a aconseguir un compromís per reduir l'oferta de productes envasats i que d’altres cadenes de supermercats i comerços també segueixin el mateix criteri.

Segons l'organització ecologista, els supermercats tenen un paper crucial i cal que comencin a oferir productes a granel i altres alternatives als plàstics, o en cas contrari, seguiran arribant a quantitats ingents al medi ambient, afectant tant a la fauna marina com a l'ésser humà.

Aquesta acció esta vinculada a la línia de treball de Greenpeace sobre el consum i el canvi de mentalitat, que inclou altres pràctiques de consum, sent la problemàtica dels plàstics com una qüestió urgent. 

Comparteix

També t'interessarà