Grup de suport per a dones en procés de separació o divorci a Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
03-04-2024
Actualitzat: 03-04-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Grup de suport per a dones en procés de separació o divorci a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria de Polítiques Feministes, promou un programa de suport psicològic per a dones en procés de separació o divorci. L'objectiu és proporcionar suport emocional, facilitar eines per a una separació conscient, treballar l'autoconeixement i l'autocura, així com oferir orientació jurídica.

Aquest grup està destinat a dones en situació de separació o considerant-la. Les sessions abordaran temes com les creences sobre la separació, el procés de dol, la gestió de conflictes, la comunicació amb l'exparella, el suport als fills, la convivència amb una nova parella i aspectes legals com la violència vicària.

Es tracta d'una iniciativa que combina aspectes psicoeducatius, orientació psicològica i suport emocional, amb reunions setmanals programades des del 9 d’abril fins al 28 de maig, cada dimarts de 15:30 a 17:00 h al Casal de la Dona.

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar trucant al 973 700 461 o enviant un correu a politiquesfeministes@paeria.cat.

Comparteix

També t'interessarà