Guanyador al Concurs de Pintura Ràpida de Guissona

REDACCIÓ
15-06-2021
 • Guanyador al Concurs de Pintura Ràpida de Guissona
  Peu de foto: 
  Manel Doblas guanyador al Concurs de Pintura Ràpida
 • Guanyador al Concurs de Pintura Ràpida de Guissona
  Peu de foto: 
  Primer Premi a Manel Doblas
 • Guanyador al Concurs de Pintura Ràpida de Guissona
  Peu de foto: 
  Guanyadora d'Art Singular, Judit Lecum

Per setè any consecutiu Guissona organitza el concurs de pintura ràpida amb l'objectiu de retre homenatge al pintor local Josep M. Grau i Pujol.

En aquesta edició hi han participat 17 pintors de la categoria general i 10 de la categoria d'art singular. Pintors i pintores que han creat les seves obres durant tot el dissabte al matí en diferents espais de l'entorn de la nostra vila i que com a novetat, enguany s'hi ha sumat als espais del nucli històric l'entorn immediat de la nostra vila, amb diferents mostres del nostre paisatge, de l'ermita de Sant Pere i de l'sky line guissonenc.

En aquesta edició el guanyador del primer premi, valorat en 500 €, ha estat Manel Doblas Pintor, procedent de l'Estany (Barcelona), Doblas ens ha portat amb la seva obra un encontre amb la quotidianitat, l'atmosfera que s'hi respira, la llum entre penombra al voltant de sota els porxos de la plaça albirant la pastisseria Santeulària.

El segon premi ha estat per Jan Descals i el tercer per Ramon Pujolà, valorats en 300 € i 100 € respectivament.

En la categoria d'Art Singular, l'obra guanyadora ha estat la presentada per Judit Lecum Matamala, guanyadora de 100 € a càrrec de la Fundació Josep Santacreu.

Durant la tarda les obres han estat exposades a Cal Santacreu i han pogut ser visitades pel públic general, a partir de la setmana vinent i durant tot l'estiu es podrà gaudir de l'exposició a l'espai Grau-Pujol.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta