Guissona aixeca el teló del seu teatre municipal

REDACCIÓ
Publicat: 
05-09-2023
Actualitzat: 05-09-2023 11:09
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Guissona aixeca el teló del seu teatre municipal
    Peu de foto: 
    foto: Ajuntament de Guissona

El Teatre Municipal Ateneu de Guissona presenta la seva programació d’arts escèniques i cinema per la temporada tardor-hivern 2023-2024 amb propostes de teatre, música, circ i cinema, pensades per a tots els públics i per a totes les edats.


El teatre va obrir les seves portes el passat mes de febrer i des d’aleshores ja va iniciar una programació, que es consolida aquesta nova temporada. La programació, a més de teatre i música, enguany inclou la proposta de circ inclusiu “DE TU A TU". Un espectacle que s’inclou dins del projecte Plançó per a gent jove però que s’obre a tots els públics.

En aquesta edició, els Pastorets es traslladaran a l’Ateneu, moment en que es podrà gaudir dels decorats originats que han estat restaurats per l’ocasió.

A nivell musical destaca la participació al Festival de Jazz de Lleida amb Grant Stwart i Jim Rotondi, una proposta jazzística d’alt nivell que arriba a la vila. També cal recalcar l’inici de l’any nou amb el concert de l’Orquestra Julià Carbonell.

Pel públic infantil i juvenil es compta per primer cop amb la programació mensual de La xarxa a Guissona,  gestionada per un grup de treball de l’Associació Ateneu de Guissona.

En la cartellera de cinema s'ha volgut apostar pel cinema produït a Catalunya amb les projeccions del Cicle Gaudí els últims diumenges de mes, i s'ofereixen les estrenes del Circuit Urgellenc un dissabte de cada mes amb sessions per públic familiar i adult.

Amb aquest programa de temporada el Teatre Ateneu aposta per la fidelització del públic oferint un abonament de 5 obres amb un 25% de descompte,  que es pot adquirir del 15 al 29 de setembre.

La programació de la temporada sorgeix a proposta de la Comissió Artística del Teatre formada per representants de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Guissona i membres de l’Associació Cultural Ateneu de Guissona.

foto: Ajuntament de Guissona
Comparteix

També t'interessarà