⏯️ Guissona entrega premis escolars a domicili

X. SANTESMASSES
20-05-2020
  • ⏯️ Guissona entrega premis escolars a domicili
  •  El regidor de Guissona Josep M. Ferreras (esquerra), entregant ahir un dels premis a Olga Galyi.

L’ajuntament de Guissona ha decidit que si no es pot organitzar un acte literari per entregar els premis als guanyadors del certamen, doncs llavors serà el consistori qui reparteixi els guardons a domicili. La localitat de la Segarra no va poder celebrar com cada any al voltant a la diada de Sant Jordi l’entrega dels premis literaris Jordi Pàmias, dirigit a escolars de Primària i Secundària.

Per això, des d’aquesta setmana l’equip de govern municipal, amb alcalde i regidors al complet, ha començat una ruta porta a porta per entregar en persona els guardons a més d’un centenar d’alumnes de les escoles Ramon Faus i Esteve, Ramon Estadella i Fedac i de l’institut de Guissona.

A banda del diploma, els guanyadors de les diferents categories per edats reben també un exemplar del volum editat pel consistori amb els poemes distingits en aquesta edició número disset del premi de poesia Jordi Pàmias, titulat Poemes des de l’ermita, i fins i tot un val de regal per utilitzar i bescanviar en qualsevol dels comerços de la localitat abans del pròxim 31 d’agost.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?