Guissona es mou per l'activitat física amb una cinquantena de propostes al municipi

REDACCIÓ
Publicat: 
12-04-2023
Actualitzat: 12-04-2023 9:51
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Guissona es mou per l'activitat física amb una cinquantena de propostes al municipi
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Guissona

L’Ajuntament de Guissona, en col•laboració amb entitats esportives i centres del municipi, celebra la setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS) que s’allargarà fins al 21 d’abril amb un programa extens, que ofereix una cinquantena de propostes. Totes les activitats són gratuïtes, i en algunes cal inscripció prèvia.

Pel que fa a les novetats d’enguany cal destacar que l’Ajuntament ha col•laborat estretament amb l’EAP Guissona, per fer un recull de totes les propostes organitzades.

Així doncs, durant la setmana de l’11 al 16 d’abril, els centres i les entitats de Guissona ofereix diferents activitats, per a potenciar la pràctica de l’activitat física i, d’aquesta manera fer salut cardiovascular i psicològica.

De dimarts a divendres, l’ACLE Guissona, l’Escola de Dansa Montse Esteve i el Centre Esportiu Guissona, obriran les portes a totes les seves activitats dirigides, tant per a adults com per a infants. Per a assistir-hi cal reserva prèvia.

Aquest passat dimarts 11 d’abril, el Centre Excursionista Guissonenc obre les portes al rocòdrom de 17h a 21h de la tarda per a tothom que ho vulgui provar. La mateixa entitat organitza les caminades del dimecres, i en les del mes d’abril estaran obertes a tota la població independentment si les persones que hi volen assistir són sòcies o no.

El dimecres 12 i el divendres 14, l’Espai consciència oferirà dues classes de ioga obertes a tothom a les 10h del matí. 

El dimecres 12, el gimnàs nova forma convida a tothom a participar de les classes de pilates en els seus diferents horaris. Aquest centre també obre les portes a l’activitat de zumba pel divendres 14 a les 11h.

El dijous 13, l’Associació Bad Boys Factory, oferirà a l’Espai Caserna una classe oberta de Close combat/Krav Maga (Defensa personal).

Per tancar la setmana, el Cub ciclista Guissona organitza una pedalada amb bicicleta tot terreny, d’uns 30 quilòmetre aproximadament.

Per cloure el programa d’activitats, el Pla Català de l’Esport i en col•laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona han organitzat pel divendres 21 d’abril, una tarda sobre rodes, que s’iniciarà a les 17h a la Plaça Mil•lenari, i oferirà diferents rutes amb patinet, monopatí, patins en línia per a diferents grups d’edat i nivells. Aquesta activitat finalitzarà amb berenar per a totes les persones participants, jocs populars i un inflable.

Ajuntament de Guissona
Comparteix

També t'interessarà