redacci
11-01-2016
Actualitzat: 11-01-2016 10:58
  • Guissona obre la Lliga Ponent

La Cursa del Sant Tornem-hi de Guissona va obrir ahir la Lliga Ponent 2016, en un inici diferent per a aquesta competició que, habitualment, s’obria amb la Cursa de l’Oli de les Borges Blanques. La cita de les Garrigues, tot un clàssic del calendari de les carreres atlètiques populars, es disputarà diumenge vinent, dia 17, i compta ja amb 500 atletes inscrits. La prova de Guissona, organitzada per l’ajuntament d’aquesta localitat, va comptar amb la participació d’uns 200 corredors i va oferir dos circuits, un de 10 km i un altre de 5.

En la distància llarga la victòria va correspondre a Sergi Rodríguez (Esports Truga), que va firmar un temps de 33.38, al davant de Javier Cebrián (CA Fraga-Bajo Cinca), amb 34.52, i de Jaume Grau (Xafatolls), tercer amb 35.02. En la carrera femenina va vèncer Eva Hernández (CE Guissonenc), amb 44.20, mentre que la segona posició va ser per a Laia Martínez (Run Magazine), amb 45.36 i Joana Okarma (Xafatolls), amb 47.27.

En els 5 quilòmetres, la victòria va ser per a Jordi Montraveta (FastTriatlón), amb 16.05, acompanyant-lo en el podi Josep Maria Bergua (Clos Pons Thai Runners) i Agustí Codina (Avinent CA Manresa), en un final molt ajustat, 17.07 i 17.10. En fèmines va guanyar Olivia Bellaubí (independent) (19.03), davant d’Isabel Pascual (Last Zankada) i Tània Codina (Saltarrocs de Sanaüja).