Guissona presenta la programació de primavera de l'Ateneu

REDACCIÓ
Publicat: 
12-04-2023
Actualitzat: 12-04-2023 13:07
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Guissona presenta la programació de primavera de l'Ateneu
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Guissona

La Comissió Artística del Teatre Municipal Ateneu de Guissona presenta la programació de la sala pels mesos de maig i juny, després de l'èxit de les activitats programades durant els dos primers mesos (març i abril) i de la bona afluència de públic en les activitats.

El Teatre Ateneu de Guissona aixeca el teló
Peu de foto: 
Foto Ajuntament de Guissona

La comissió ha programat maig i juny, amb l'objectiu de tancar temporada i iniciar-la novament i amb força durant el mes de setembre, quan també es preveu la creació dels abonaments de temporada, després d'aquest període de coneixement dels espais per part de l'equip tècnic i de gestió de la sala, un període que ha servit per escalfar motors.

Els mesos de maig i juny ens portaran cinema, teatre, música i propostes infantils, amb la idea d'arribar a tota la població.

Pel que fa al cinema, es manté una proposta mensual del CICLE GAUDÍ, un diumenge de mes a les sis de la tarda, així com les propostes de cinema de cartellera itinerant amb el Circuit Urgellenc per a públic familiar i adult, propostes que es van iniciar el passat mes de març i que seguiran fins al mes de maig, però que s'aturaran durant l'estiu, amb l'objectiu de reprendre-les al mes de setembre.

El teatre vindrà sota la direcció del cerverí Pep Oriol, amb l'obra ELS JUGADORS de la companyia LA FAMIGLIA, una comèdia àcida amb quatre personatges.

El teatre familiar el porta la companyia del Príncep Totilau, una companyia que ja havia vingut anteriorment a Guissona amb una molt bona acollida per part del públic, i que en aquesta ocasió ens farà la preestrena de SARAU, un espectacle de titelles per a tots els públics, que segueix l’esperit i l’estètica del món dels Muppets creat per Jim Henson ara fa quaranta anys.

El colofó final el portarà la guitarrista guissonenca Maria Ribera, que acompanyada per la seva parella Jordi Sabat, ens oferirà “Saradana”,  una petita part dels fruits d’una dècada de treball i emocions al voltant de la música. “Sardana” recull l’ambient musical de la Catalunya de la primera meitat del segle XX, passant pel modernisme, el noucentisme. S’hi pot escoltar obres del Llibre Vermell de Montserrat, de Gaspar Cassadó, d'Enric Granados i de Manuel Blancafort; totes elles arranjades per a dues guitarres pel mateix duo.

Amb aquest programa, l'àrea de cultura de l’Ajuntament de Guissona i l'Associació Ateneu de Guissona presenten una programació que pretén arribar a tots els públics, i aquests puguin gaudir de la cultura que tenim a Catalunya.

D'altra banda, a finals de maig s'obrirà la convocatòria pública per l'ús de l'espai per part d'entitats i associacions de la vila, així com per a particulars, d'acord amb el reglament i la normativa de taxes publicada recentment.

Ajuntament de Guissona
Comparteix

També t'interessarà