Guissona recapta 8.888,88€ de solidaritat per la Marató de TV3

REDACCIÓ
Publicat: 
20-12-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Guissona recapta 8.888,88€ de solidaritat per la Marató de TV3
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Guissona

Durant tota aquesta setmana Guissona ha promogut una Marató d’activitats sota el paraigua del Pla Educatiu d’Entorn i en el marc de la Festa d'entitats per la Marató de TV3.

La Marató recapta més de 8 MEUR per la salut cardiovascular
Peu de foto: 
Imatge cedida per TV3

El diumenge de la Marató es converteix en una jornada festiva per a tota la població de Guissona. Més d’una vintena d’entitats i tots els centres educatius s’organitzen per promoure propostes lúdiques per gaudir d’un matí de festa i cohesió.

Després de quinze anys de solidaritat, el pavelló municipal i en un format modernitzat, va acollir diferents propostes per a tots els públics, des d’una zona per fer el MOS i el TOC, amb 7 espais de degustació, fins a 10 tallers per a infants i adults, i actuacions a l’escenari a càrrec de la comunitat romanesa, la comunitat d’Ucraïna, l’Escola Ramon Estadella, la Llar d’Infants Municipal, el Casal de la Gent Gran, la colla Gegantera i els Margeners de Guissona.

La inauguració de l’acte va anar a càrrec de l'Alcalde Jaume Ars i Claudi Vidal, director dels serveis territorials d’educació, que a més d’inaugurar la festa també van donar el premi al concurs de felicitacions de Nadal de l’alcalde a l’Enric Mateos Martinez i a les que van dissenyar el cartell de la Marató a Guissona (Isabel Domenjó Riera i Anna Tàpies Serra) i el programa de mà (Júlia CònsulLiñán, Jana Teruel Cucurull i Àurea Beberide Ninot).

Prèviament a aquesta data, també s’havien promogut altres accions per escalfar motors com la pedalada popular, la caminada popular, una cursa d’orientació, la venda de bosses solidàries, etc.

La jornada va cloure al vespre amb l’espectacle Solidaritat en dansa, promogut per l’Escola de Dansa Montse Esteve.

D’aquesta manera, la vila de Guissona es va unir per recaptar fons per les malalties cardiovasculars, implicant més de 1000 guissonencs i guissonenques en la jornada solidària.

Comparteix

També t'interessarà