Guissona tindrà una pista per a bicicletes i patins a la Fonteta

X. SANTESMASSES
04-01-2019
  • Guissona tindrà una pista per a bicicletes i patins a la Fonteta

L’ajuntament de Guissona projecta una pista de pump truck al parc de la Fonteta. Es tracta d’un itinerari esportiu per a bicicletes i patins per al qual s’ha previst una inversió de 100.000 euros. Segons l’alcalde, Xavier Casoliva, el projecte s’ubicarà al centre del parc entre l’avinguda Lluís Companys i la carretera de Tàrrega, i serà un complement a l’skate park que ja hi ha. L’alcalde va explicar que l’espai donarà resposta a una llarga reivindicació dels més joves del municipi.

El consistori també ha previst per aquest 2019 una partida de 20.000 euros per a un estudi de mobilitat amb bicicleta per la localitat. Estudiarà els espais i itineraris per circular sense perillositat amb bicicleta. Segons Casoliva, l’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta tant per motius de salut com per descongestionar el trànsit.

En un altre ordre de coses, el consistori també preveu invertir 80.000 euros en la millora i avaluació de la plaça del Vell Pla, on es van trobar els primers vestigis de la ciutat romana. El pressupost de l’ajuntament de Guissona per al 2019 ascendeix a un total de 5,3 milions d’euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?