“Hem de seguir sumant”

JOSÉ CARLOS MONGE
16-11-2019
  • “Hem de seguir sumant”

“Al novembre no val per a gaire ser líder. El que hem de fer és seguir el nostre camí i continuar sumant”. Així va valorar ahir Molo el fet que el Lleida hagi perdut el liderat perquè el Comitè ha acceptat una reclamació del Castelló, que ara ocupa la primera posició amb 26 punts, pels 25 del Lleida. “A mi m’agrada veure el vas mig ple. Sí que el Castelló té tres punts més, però el Vila-real B, que és un altre rival directe, en té tres menys”, va valorar.

El tècnic confia a mantenir la ratxa demà a Llagostera, encara que va advertir que torna a tractar-se d’un partit molt complicat. “És un bon equip que si guanya es posarà a tir del play-off, té jugadors experimentats en la categoria i competeixen molt bé. És un equip que m’agrada”, encara que va afegir que “el gran handicap és el camp, que té dimensions petites i qualsevol error, qualsevol mal refús, es converteix en una ocasió de gol”, va assenyalar.

El tècnic adverteix del perill que suposa jugar en un camp de dimensions petites

L’equip es desplaça avui per concentrar-se al Montanyà, la qual cosa va agrair Molo, ja que el partit és demà a les 12.00 hores. “Cal agrair l’esforç del club, perquè aquestes coses ajuden moltíssim la plantilla i el cos tècnic. Quan jo era jugador agraïa poder arribar al partit al més descansat possible. És una iniciativa molt positiva”, va dir Molo.

Per a aquest partit Molo té la baixa de Trilles per sanció, de Joanet, convocat per la selecció de Guinea Equatorial, i del lesionat Álex Felip. Guinea va perdre ahir amb Tanzània 2-1 i Joanet, amb el dorsal 23, no va debutar.

Quant a la ratxa que porta l’equip de deu partits sense perdre, va dir que l’objectiu és mantenir-la al màxim possible, però que també és conscient que algun dia es trencarà i que “estem preparats per quan la cosa es torci. Aquest equip està preparat per a tot. Ja sabem que no hi ha cap equip invencible”. Igualment va destacar que “hi ha plantilla per afrontar Copa i Lliga”.

D’altra banda, el Lleida-Barça B es jugarà el dissabte dia 23 a les 19.30 hores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta