Heroi sense capa destina el 5 % dels seus ingressos la recerca sobre la COVID-19 de l'IRBLleida

REDACCIÓ
Publicat: 
21-05-2020
Actualitzat: 21-05-2020 13:27
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El web Heroi sense capa destina el 5 % de les seves vendes a la recerca biomèdica sobre la COVID-19 de l’IRBLleida

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) està rebent el suport de moltes iniciatives per recaptar fons per a la recerca sobre la COVID-19. Una de les darreres accions és la proposta de l’emprenedora Berta López, que destinarà el 5% de les vendes de la pàgina www.heroesincapashop.com a la recerca biomèdica sobre el coronavirus a Lleida.

Heroi sense capa és un projecte que té com a finalitat donar suport i reconeixement als professionals que treballen per a la erradicació de la COVID-19 i destina part dels seus beneficis a la donació per a aquesta recerca. Al web s’hi poden trobar productes com ara samarretes i dessuadores per a infants, dones i homes. Els productes han estat dissenyats, en català i castellà, de manera exclusiva per a la iniciativa.

Berta López, natural de l’Esquirol (Osona), es dedica professionalment a l’edició de vídeo en una empresa referent al sector esportiu. Compagina el món professional amb el grau de Ciències de l’Activitat Física i Esport, i amb l’emprenedoria. Ha decidit impulsar aquesta iniciativa des del confinament a l’exterior, per intentar arribar lluny i crear un sentiment de comunitat i suport en aquesta nova situació que tots vivim. “Sortir als balcons a les 8 del vespre a aplaudir i veure com estem tots units tenia un gran valor simbòlic, volia transmetre humilment la força que aquest moment es mereixia, amb un senzill eslòganen alguna cosa que tots portéssim a sobre per poder transmetre-ho les poques estones que sortim al carrer”, ha explicat l’emprenedora.

També l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), centre de recerca públic situat a Badalona (Barcelonès), rebrà un 5% de les vendes de la pàgina web.

L'IRBLleida pertany a la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (I-CERCA), que s'organitza segons un model de bon govern i de funcionament que permet assegurar l'eficiència, la flexibilitat de gestió, la captació i promoció del talent, la planificació estratègica i la capacitat executiva dels centres de recerca de Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà