Hotels a punt per al Doctor Music

REDACCIÓ
Publicat: 
09-06-2018
Actualitzat: 09-06-2018 9:22
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Hotels a punt per al Doctor Music

Doctor Music, la promotora del festival d'Escalarre, que se celebrarà el 12,13 i 14 de juliol del 2019 a les Valls d'Àneu, ha formalitzat aquesta setmana les primeres reserves d’hotel corresponents a 500 abonaments que ja s'han venut més d'un any abans. Així, els organitzadors han lliurat els primers pagarés a una desena d'establiments hotelers de l'àrea d’Esterri d’Àneu.

Com que aquesta zona no disposa d'hotels de 5 i 4 estrelles amb prou capacitat, els organitzadors tenen pensat reservar places en comarques veïnes com l'Alt Urgell i la Val d'Aran per allotjar als artistes.

Expectatives altes per als negocis de la zona

Els negocis d'hostaleria tenen grans expectatives dipositades en aquest esdeveniment. Maria Teresa Saboya de l’Hostal Valls d’Àneu, explica, valora, per exemple, que el retorn del Doctor Music Festival suposa una promoció important per al territori. De fet, ella calcula que la facturació anual podria incrementar en un 30% el 2019.

Per la seva banda, l’alcalde d’Esterri, Ramon Villuendas, reconeix que l’entrega de pagarés que ha fet aquesta setmana l'organització del festival demostra el seu compromís per portar-lo a terme i confia que suposarà una gran promoció de les Valls d’Àneu, sense oblidar el benefici que moltes empreses podran treure de l'esdeveniment.

La promotora, de moment, ha confirmat la venda de més de 2.000 abonaments quan encara no s'han confirmat noms de bandes o artistes. Es preveu l'assistència d'unes 60.000 persones.

El Doctor Music Festival va celebrar tres edicions seguides a les Valls d'Àneu, els anys 1996, 1997 i 1998, i va portar al Pirineu artistes com David Bowie, Iggy Pop o Bob Dylan.

Comparteix

També t'interessarà