ℹ️ 7 consells per protegir a les teves mascotes de les altes temperatures

REDACCIÓ - AMIC - Tot Sant Cugat
Publicat: 
28-06-2023
Actualitzat: 12-07-2023 12:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • ℹ️ 7 consells per protegir a les teves mascotes de les altes temperatures
  Peu de foto: 
  Imatge d'arxiu (Pixabay)

Protegir les mascotes dels cops de calor aquest estiu és essencial per mantenir-les saludables durant els dies amb temperatures més altes, per això, et deixem per aquí 7 mesures per tenir-ne cura:

 1. Assegura't que tingui accés a un lloc fresc i amb ombra en tot moment. Evita deixar-ho exposat al sol directe durant les hores més caloroses.
 2. Mantingues sempre ple el seu abeurador amb aigua fresca i neta. Canvia-la regularment perquè estigui fresca.
 3. Limita les activitats físiques intenses durant les hores més caloroses del dia. Opta per passejar al teu gos a primera hora del matí o al final de la tarda.
 4. Mai deixis la teva mascota tancada al cotxe. Fins i tot amb les finestres parcialment obertes, un automòbil pot convertir-se en un forn en qüestió de minuts i el teu animal pot morir per asfíxia.
 5. Si el teu petit acompanyant sembla estar sufocat, pots ajudar-lo a refrescar-se ruixant-li aigua fresca, o usar una tovallola humida.
 6. Tingues en compte que les superfícies com el paviment poden escalfar-se molt i cremar-los les potes. Intenta caminar en àrees amb ombra. Si vius a la platja, evita donar-li passejos en la sorra, ja que s'escalfa molt.
 7. Vigila els signes de cop de calor: Poden incloure panteix i salivació excessiu, letargia, dificultat per a respirar, vòmits o col·lapse. Si sospites que la teva mascota està sofrint un cop de calor, porta'l immediatament a un lloc fresc i busca atenció veterinària d'emergència.
Comparteix

També t'interessarà