ℹ️ Aquest és el calendari escolar 2023/2024

REDACCIÓ
Publicat: 
31-05-2023
Actualitzat: 31-05-2023 19:07
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ℹ️ Aquest és el calendari escolar 2023/2024
    Peu de foto: 
    Nia Escolà (ACN)

Educació ha presentat avui, dimecres 31 de maig el Calendari Escolar del curs 2023/2024. Consulta aquí totes les dates destacades:

6 de setembre de 2023: inici de les classes a l'educació infantil (0-3 anys) a escoles rurals i llars d'infants de la Generalitat de Catalunya, a l'educació infantil (3-6), a l'educació primària, a l'educació secundària obligatòria i als cicles formatius de formació professional bàsica.

12 de setembre de 2023: inici de les classes al batxillerat, als cicles de formació professional de grau mitjà i superior, als cursos d'especialització de la formació professional, als itineraris formatius específics, als programes de formació i inserció, al curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà, al curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior, i als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior d'arts plàstiques i disseny i d'arts escèniques.

No més tard del 18 de setembre de 2023: inici de les classes dels ensenyaments artístics de règim especial, els graus professionals de música i dansa, els ensenyaments esportius i els ensenyaments de centres i aules de formació d'adults.

No més tard del 25 de setembre de 2023: inici de les classes als ensenyaments de les escoles oficials d'idiomes.

ℹ️ Consulta el calendari laboral del 2023
Peu de foto: 
Foot Miquel de Santiago

Del 21 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024: vacances de Nadal.

Del 23 de març a l'1 d'abril de 2024: vacances de Setmana Santa.

21 de juny de 2024: acaben les classes al segon cicle d'educació infantil, a l'educació primària, a l'educació secundària obligatòria, al primer curs de batxillerat i a la formació professional de grau bàsic.

Les activitats escolars a l'educació infantil (0-3 anys) en les llars d'infants de titularitat de la Generalitat de Catalunya finalitzen el darrer dia laborable del mes de juny.

Les resta d'ensenyaments acaben el curs d'acord amb la seva programació acadèmica.

Les proves extraordinàries de batxillerat es faran a partir de la segona setmana de juny, de manera que hagin finalitzat no més tard del 15 de juny. Les activitats d'avaluació dels alumnes del darrer curs de cicles formatius de grau mitjà de formació professional s'han de programar a cada centre de manera que no més tard del 15 de juny hagin finalitzat.

Les activitats d'avaluació extraordinàries dels cicles formatius d'ensenyaments esportius i d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà i, quan escaigui, dels cursos de formació específics d'accés als cicles formatius s'han de programar durant els tres primers dies laborables del mes de setembre.

Generalitat de Catalunya
Comparteix

També t'interessarà