ℹ️ El Top 5 d'aliments per a infants: Alimentació més saludable

REDACCIÓ - Mujerde10.com / AMIC
Publicat: 
05-09-2023
Actualitzat: 05-09-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ℹ️ El Top 5 d'aliments per a infants: Alimentació més saludable
    Peu de foto: 
    foto d'arxiu: Pixabay

L'alimentació dels nens i nenes és una preocupació constant, però no ha de ser avorrida


Quan es tracta de l'alimentació dels més petits, és natural preocupar-se per la seva salut i assegurar-se que estiguin rebent els nutrients necessaris per al seu desenvolupament i creixement. No obstant això, l'alimentació saludable no té per què ser avorrida ni insípida. Aquest és el Top 5 de l'alimentació per a infants:

  • Civada. Aquest cereal és ric en vitamines, minerals i antioxidants. A més, afavoreix una excel·lent digestió i proporciona sensació de sacietat.
  • Fruits vermells. Són baies altament nutritives pel seu contingut de vitamina C i antioxidants, que ajuden a combatre els radicals lliures del medi ambient.
  • Iogurt natural. Conté una quantitat equilibrada de proteïnes, carbohidrats i greixos. A més, és ric en calci i fòsfor, fonamentals per a la salut òssia. Opta per iogurts naturals sense sucres afegits.
  • Ametlles. Són excel·lents per al desenvolupament cerebral. Són riques en proteïnes, minerals i fibra, i aporten energia. Es recomana incloure-les en l'alimentació infantil. Les pots agregar a liquats, cremes o trossejar-les i afegir-les a fruites i iogurt.
  • Germinats. Són aliments vius plens de nutrients que brinden enormes beneficis. Milloren la concentració, l'humor, augmenten l'energia i afavoreixen una bona digestió. Són refrescants, divertits i llestos per a consumir, per la qual cosa són ideals quan es busca una opció saludable i deliciosa en poc temps.
Comparteix

També t'interessarà