ℹ️ Receptes senzilles i saludables pel Dia Mundial de la Salut

REDACCIÓ
07-04-2021
  • ℹ️ Receptes senzilles i saludables pel Dia Mundial de la Salut

La salut és un dret, però no totes les persones poden gaudir-ne amb les mateixes condicions. La COVID-19 ha demostrat com algunes persones poden viure una vida més saludable que unes altres. La nostra salut està determinada per les condicions en les quals naixem, creixem i vivim. Entre les condicions que fan possible viure amb salut es troben l'accés a l'aigua segura, condicions adequades d'habitatge, alimentació i treball segur i saludable, educació general i formació bàsica en salut, equitat i igualtat d'oportunitats. Totes aquestes condicions són conegudes com els determinants socials de la salut.

Avui, 7 d'abril, celebrem el Dia Mundial de la Salut, un d'aquests dies assenyalats al calendari digital de Creu Roja, una raó més que suficient per unir-se a la campanya de l'Organització Mundial de la Salut "Construint un món més just i saludable" i contribuir al fet que les persones, sobretot aquelles més vulnerables, gaudeixin d'un bon estat de salut reduint les situacions de desigualtat.

En aquesta ocasió, des de Creu Roja destaquen la importància de mantenir una alimentació saludable, molt important i al qual molts dels col·lectius amb els quals treballen tenen difícil accés. Per aquest motiu, volem compartir amb vosaltres un llibre de receptes saludables i senzilles per a ajudar-vos a tenir un estil de vida sa.


Descarrega "Receptes per una alimenació saludable"

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta