Idiakez vol la màxima intensitat

SEGREcom
Publicat: 
14-03-2015
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Idiakez vol la màxima intensitat

Imanol Idiakez no vol que es torni a repetir el que va passar en els últims minuts davant del Sant Andreu diumenge passat, quan un partit que estava absolutament encarrilat es va acabar complicant, passant del 3-0 al 3-2. Per aquest motiu, demana a la plantilla que mantingui la màxima intensitat fins al final de l'encontre, encara que es mostra convençut que han après la lliçó. "Estic segur que aprendran del que va passar l'altre dia. Jugant a aquest nivell alt poden guanyar qualsevol, però si l'abaixem una miqueta també donem opcions a qualsevol. Això ha de servir per adonar-nos que hem de mantenir el nostre nivell d'intensitat fins al final", va explicar.

El tècnic va destacar la dificultat de l'Hospitalet i va admetre que ja s'ha entrat "en el compte enrere", amb només deu partits fins al final. "Tothom ja està situat a la zona en la qual lluitarà fins al final pels seus objectius. En el nostre cas, juguem amb un rival que lluitarà pel play-off fins al final. Nosaltres, encara que sigui un tòpic, hem d'anar partit a partit, perquè aquesta és l'única realitat possible en el futbol professional", va valorar.

Tampoc creu que l'ambient hagi de ser especialment hostil a causa dels incidents que es van produir entre directius dels dos clubs en la primera volta. "Allò ja es va solucionar a la setmana següent i les relacions entre les directives són bones. D'aquesta manera, l'única cosa que espero és un partit de futbol amb dos aficions que animin els seus respectius equips. Estic segur que tots ens comportarem com persones normals", va afegir el tècnic blau.

De nou, comptarà amb tots els jugadors a la seua disposició, a falta de l'entrenament d'avui, una circumstància que l'obligarà a fer descarts. "És la part més dolorosa de la meua feina. I més amb un grup de jugadors tan compromesos i professionals com el que tenim nosaltres. Els èxits en futbol no són d'onze, són de tota la plantilla i entenc que aquesta competitivitat és sana, encara que hem de gestionar-la bé." També compta amb Ekhi, totalment recuperat de la taquicàrdia que va tenir davant del Sant Andreu. "Va ser un ensurt, però s'ha quedat tranquil, les proves van sortir bé i està molt centrat en el treball."

Comparteix

També t'interessarà