Igualada obre una nova edició de la Volcat

19-04-2014
  • Igualada obre una nova edició de la Volcat

Igualada va ser ahir l'escenari de la primera etapa de la Volcat 2014, la volta a Catalunya en BTT, amb la participació de prop de 400 ciclistes de vuit països en un traçat tècnic i exigent de 48 km. El primer líder en categoria masculina és el portuguès Thiago Ferreira (Protek Cingolani Scott), que va completar aquesta primera etapa amb un temps de 2:10:18. A 48 segons del guanyador va entrar Iván Díaz (Cultbikes-Specialized), mentre que el tercer al podi va ser Francesc Guerra (Scott Team XC), a 50 segons. En categoria femenina, l'etapa i el lideratge van ser per a Anna Villar (Tomás Bellés-Cannondale), amb un temps de 2:43:55. En segona posició va acabar la portuguesa Tania Lourenço, a 9:53, i tercera va ser Ramona Gabriel (Electricadí-MC Segre), a 19:08. L'etapa d'avui, entre Igualada i Cardona, consta de 85 quilòmetres i serà la més exigent a nivell de distància. Demà, els prop de 400 ciclistes participants en la Volcat entraran a la província de Lleida amb la tercera i última etapa, que es disputarà entre la localitat de Sant Llorenç de Morunys i la Coma i la Pedra (Vall de Lord), amb un traçat de 40 quilòmetres.