Ilersis ja té el solar per al seu nou centre laboral

REDACCIÓN
24-01-2020
  • Ilersis ja té el solar per al seu nou centre laboral

La Paeria i la Fundació Ilersis-Shalom van formalitzar ahir davant de notari la cessió d’un terreny de 13.360 metres quadrats al polígon del Camí dels Frares on l’entitat d’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual té previst traslladar l’activitat del seu Centre Espacial de Treball i el seu centre ocupacional, situats ara a Pardinyes i en diferents locals de la ciutat.

L’objectiu, segons van explicar des d’Ilersis, és construir diverses naus destinades a tallers, espais de treball i magatzems.

“Necessitem l’ajuda de les administracions, les entitats i les empreses del territori per emprendre aquest nou projecte que beneficiarà més d’un centenar d’usuaris”, va destacar la gerent de l’entitat, Teresa Benet, que va apuntar que la construcció del nou complex requereix una inversió de tres milions d’euros i encara no s’ha programat l’inici de les obres.

Quant a l’incendi que a finals del 2018 va calcinar la nau del seu centre de treball al polígon El Segre, Benet va explicar que encara hi ha uns disset empleats dels quaranta que treballaven en aquest espai que no han pogut ser resituats. L’alcalde Miquel Pueyo i el president d’Ilersis-Shalom, Antoni Siurana, van firmar ahir la cessió del terreny públic, que estarà gestionat per l’entitat durant cinquanta anys des de la data d’inscripció en el Registre de la Propietat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?