Il·lusió amb forma de soca a la Fuliola

REDACCIÓN
14-12-2020
  • Il·lusió amb forma de soca a la Fuliola
  • Il·lusió amb forma de soca a la Fuliola
  • Il·lusió amb forma de soca a la Fuliola

Els veïns de la Fuliola van donar ahir la benvinguda a la soca gegant que ocuparà els propers dies la plaça de l’Ajuntament, una manera de premiar els més petits de la casa per la seua paciència durant el confinament i tornar-los la il·lusió en un any marcat per la pandèmia.

Amb una llargada de 10 metres, aquest tió gegant repartirà regals, el dia de Nadal o Sant Esteve (encara està per determinar) a la canlla del municipi, però també als adults.

Amb la presentació de la Soca Fuliolera, l’acte va servir també per encendre els llums de Nadal i la decoració de l’arbre de la plaça de l’Ajuntament.

Els nens i les nenes ja van començar a alimentar el tió amb mandarines i pomes perquè vingui ben carregat de regals aquestes festes.

Mentrestant, Balaguer va acollir ahir una nova edició del Mercat de Santa Llúcia Fira d’Alls amb mig centenar de parades que van oferir productes de tot tipus. La jornada, en la qual es va animar a donar un impuls el comerç local, va acabar amb música des del balcó de la Paeria, amb un concert de nadales per part de Marina, Capi i Marta.

D’altra banda, el pavelló poliesportiu de Sant Guim de Freixenet va acollir ahir la Fira de Nadal, que pretenia promoure el comerç local. Van participar-hi una desena d’expositors amb productes vinculats amb les festes o possibles regals. A més, l’ajuntament va obsequiar els més petits amb un kit perquè durant les vacances escolars puguin fabricar-se el fanalet que il·luminarà els Reis d’Orient la nit del 5 de gener.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta