Impulsen el “consum alternatiu” a Balaguer

REDACCIÓN / A. SÀNCHEZ
01-04-2019
  • Impulsen el “consum alternatiu” a Balaguer
  • Impulsen el “consum alternatiu” a Balaguer

Més d’una vintena d’expositors van participar ahir en la primera edició de la fira Trenca Cadenes, celebrada a Balaguer i dedicada a impulsar un consum “alternatiu i estratègic” entre la ciutadania. El certamen va reunir des de comercialitzadores catalanes d’electricitat i de gas fins a proveïdors d’internet i organitzacions sindicals. L’ajuntament de la capital de la Noguera no participa en l’organització d’aquest certamen però va cedir als promotors les instal·lacions del pavelló firal del Molí de l’Esquerrà.

El públic que va acudir al llarg del dia al pavelló va tenir l’oportunitat de rebre assessorament sobre com canviar de contractes amb proveïdors de serveis com energia i comunicacions. Així mateix, hi va haver conferències i taules de debat al llarg de tota la jornada. A més de buscar condicions beneficioses per als consumidors, la fira buscava també impulsar un consum crític amb l’actual model econòmic.

La producció d’energia per a l’autoconsum, l’estalvi i l’eficiència energètica i el concepte de banca ètica van ser alguns dels temes que van abordar les conferències que es van dur a terme al llarg del dia.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta