Inauguren el primer restaurant japonès amb menú Infinity a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
14-09-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • Inauguren un nou restaurant japonès a Lleida
  Peu de foto: 
  Hakki
 • Inauguren un nou restaurant japonès a Lleida
  Peu de foto: 
  Hakki
 • Inauguren un nou restaurant japonès a Lleida
  Peu de foto: 
  Hakki
 • Inauguren un nou restaurant japonès a Lleida
  Peu de foto: 
  Hakki

Aquest passat vespre ha tingut lloc la inauguració del nou restaurant japonès Hakki, situat al Passatge Pompeu, 6 de Lleida.

L’acte ha comptat amb un espectacle tradicional asiàtic ple de color i simbologia, la Dansa del Lleó. Es tracta d’una dansa en la que els artistes imiten els moviments del lleó, disfressats com a tal per a la representació, amb l’objectiu d’atreure la bona sort i la fortuna, en aquest cas per al negoci que obre les seves portes a Lleida: el restaurant Hakki.

Tot seguit ha tingut lloc el tall de la cinta inaugural en la que han participat la directora de l’establiment, May Zhu, i algunes de les autoritats presents com el president de Turisme de Lleida i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, i el president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona. Zhu ha adreçat unes paraules d’agraïment a tot l’equip que ha fet possible la inauguració del restaurant i a tots els convidats per la seva assistència i ha fet una visita guiada a les noves instal·lacions. L’esdeveniment ha finalitzat amb una degustació dels plats més destacats de la cuina nipona que, a partir d’ara, oferirà el nou restaurant.

Es tracta del primer establiment japonès a Lleida amb menú Infinity, és a dir, un bufet lliure a la carta de gran qualitat i amb un preu fix. El client pot gaudir de tots els plats de manera il·limitada.

Les instal·lacions, repartides en dues plantes amb un total de 500 m2 i capacitat per a més de 100 comensals, compten amb espais privats i zona VIP per a reunions. Entre la sofisticada i elegant decoració de l’establiment destaca una gran pantalla de 12 m2 on es projecten imatges i escenes d’ambientació nipona.

Pròximament el restaurant també posarà en marxa una botiga online de servei a domicili, per poder fer les reserves i degustar les propostes gastronòmiques de Hakki a casa.

Comparteix

També t'interessarà