Incendi d’alfals en una nau industrial d’Ivars d’Urgell

REDACCIÓ
16-08-2019
  • Incendi d’alfals en una nau industrial d’Ivars d’Urgell

Un incendi en una nau industrial que acollia a l’interior bales d’alfals va obligar ahir a tallar en els dos sentits de la marxa la carretera LV-3333 que connecta Ivars d’Urgell amb Vallverd, poble del seu terme municipal. El foc es va originar fora de les instal·lacions en una deshidratadora d’Aldahra, empresa líder del sector, i va acabar entrant a la nau, que va activar automàticament els aspersors contra incendis, que no van poder evitar que les flames es propaguessin per l’interior. L’avís de l’emergència es va produir a les 12.34 hores i fins al lloc dels fets es van traslladar deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, agents de la Policia Local, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van tallar la carretera adjacent, l’LV-3333, per facilitar els treballs d’extinció dels bombers i garantir la seguretat dels veïns.

Fins i tot l’ajuntament d’Ivars d’Urgell va fer una crida als veïns a través dels seus perfils de Twitter i Facebook perquè no s’atansessin a la zona afectada en cas de no ser estrictament necessari i tanquessin portes i finestres perquè no els entrés el fum als habitatges.

A banda del farratge, no es van haver de lamentar més danys materials ni personals. Cap a les 18.00 hores els bombers van donar per perimetrat l’incendi. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta