⏯️ Incendi en un setè pis d'un edifici de l'avinguda Madrid de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
09-04-2024
Actualitzat: 09-04-2024 19:27
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Incendi en un setè pis d'un edifici de l'avinguda Madrid de Lleida
    Peu de foto: 
    Ignasi Gómez

Un incendi ha irromput al setè pis d'un edifici de set plantes localitzat al número 38 de l'avinguda Madrid de Lleida. Els Bombers han rebut l'avís cap a les quatre i quart de la tarda, alertats per la intensitat dels flames.

Sembla que l'habitatge estava buit en el moment de l'incident i no hi ha risc que el foc es propagui a altres pisos, ja que només hi ha un altell. Malgrat això, les autoritats han mobilitzat 9 dotacions de Bombers per controlar i apagar l'incendi.

Els Bombers han revisat l'edifici de deu plantes i han comprovat que les tres persones confinades de la vuitena i novena planta es troben bé. Tot i això, del pis que ha cremat completament n'han evacuat un gos que, malgrat fer-li maniobres de reanimació, ha acabat morint.

D'altra banda, l'arquitecte municipal ja s'ha activat per revisar els dos habitatges danyats. D'altra banda, l'incendi també ha afectat un vehicle que hi havia estacionat a la zona que ha rebut l'impacte d'una estructura metàl·lica d'un tendal afectat per les flames.

Els Bombers han enviat 9 dotacions per apagar les flames i el foc s'ha donat per apagat passats dos quarts de set de la tarda.

Comparteix

També t'interessarà