Indulleida factura gairebé un 10% més, fins als 70 milions d'euros

SEGRE.com
27-11-2014
  • Indulleida factura gairebé un 10% més, fins als 70 milions d'euros

El grup transformador de fruita Indulleida Zufrisa, amb seu a Alguaire, va obtenir la passada campanya 2013-2014 una facturació superior als 70 milions d'euros, 6,2 milions d'euros més que a la campanya anterior, xifra que suposa un increment del 9,7 per cent.

A més, la transformadora de fruita va obtenir un cashflow (beneficis més amortitzacions) de 4.140.000 euros i un benefici net d'uns 260.000 euros, segons va informar ahir la companyia.

En la junta general d'accionistes celebrada a Alguaire, el president del consell d'administració de l'entitat, Josep Maria Vendrell, que va ser reelegit en el càrrec, va afirmar que "la contenció en el benefici per poder mantenir les inversions necessàries, fan d'Indulleida una empresa líder del sector en el marc d'una gestió que ha permès incrementar l'activitat i la plantilla en deu persones".

Entre les instal·lacions que Indulleida posseeix a Alguaire i Zufrisa a Calatorao (Saragossa), es van processar 330.000 tones de fruites i hortalisses, una dada que, segons la transformadora, consolida el grup com un líder europeu al sector.

Durant aquesta temporada, Indulleida va informar de l'increment de la seua participació a Zufrisa fins a assolir el 60 per cent de l'accionariat i la societat aragonesa ha registrat xifres rècord d'activitat i facturació dels últims deu anys.

La setmana passada, la companyia va avançar que havia invertit en la campanya agrària 2013-2014 un total de tres milions d'euros.

La major part d'aquesta partida l'empresa l'ha destinat a noves instal·lacions per a l'obtenció de fibres alimentàries, flocs i flakes de fruites i espessidors naturals, així com extractes aromàtics naturals de verdures i fruites.

Renovació de càrrecs directius

A banda de la reelecció de Vendrell al capdavant de la transformadora de fruita lleidatana, en l'assemblea celebrada ahir també es va aprofitar per renovar els càrrecs la junta general.

D'aquesta manera, l'òrgan directiu d'Indulleida comptarà amb els vicepresidents Jaume Gené i Arcadi Jové (Arilfruit), així com amb els altres set consellers: Ramon Brualla (Actel), Ferran Solans (Coop Fruitera de Corbins), Jaume Llenes (Coop Fruitera d'Alcoletge), Lluís Bosch (Coop Fruitera de Puigverd), Àngel Roca (Coop Verge de Carrasumada de Torres de Segre), Josep Presseguer (Fruits de Ponent) i Francisco Pauls (Unfesa).

transformació

A les seues instal·lacions d'Alguaire i Calatorao (Zufrisa) ha processat 330.000 tones

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com valores la convocatòria d'Eleccions Generals del 28 d'abril?