Integren els dipòsits de brossa del parc a Espot

E.FARNELL
22-09-2019
  • Integren els dipòsits de brossa del parc a Espot

El consell del Sobirà ha donat llum verda al projecte per millorar la zona dels contenidors de l’entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes a Espot. La intervenció afectarà una zona de 563 metres quadrats i comprèn part de la zona d’un dels pàrquings, les rampes d’accés a la zona dels contenidors i l’illa en la qual estan ubicats els dipòsits. El president del Sobirà, Carlos Isús, va explicar que aquest projecte serà una eina de sensibilització per als visitants del parcs sobre la recollida selectiva de residus i alhora un altaveu per donar a conèixer el model de gestió dels residus a la comarca. El projecte contempla una àrea tancada integrada a l’entorn per donar cabuda als contenidors de la selectiva. D’aquesta manera, va explicar que aquestes casetes de fusta també acolliran els dipòsits per a escombraries dels tres refugis que es troben a la zona: el Josep Maria Blanch, a la Vall de Peguera; el d’Amitges i el d’Ernest Mallafré, a Sant Maurici. El projecte preveu una inversió de prop de 90.000 euros i han d’estar en dos mesos.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next