Intervenen a Lleida més de 30 mil euros en roba falsificada i tabac de contraban

ACN
Publicat: 
08-03-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Intervenen a Lleida més de 30 mil euros en roba falsificada i tabac de contraban

La Guàrdia Civil va intervenir en dues actuacions dutes a terme diumenge passat productes destinats a ser venuts al mercat setmanal de Torrefarrera (Segrià). En la primera, el cos va inspeccionar un vehicle prop de Torrelameu (Noguera), conduït per un veí de Balaguer de 46 anys. Els agents van trobar dins del vehicle nombroses peces de vestir falsificades de diverses marques, entre les quals jaquetes, caçadores, xandalls i camises, productes amb un preu de venda al públic d'uns 34.836 euros. També diumenge al matí, la Guàrdia Civil va intervenir prop del mercat de Torrefarrera a un veí de Lleida, de 41 anys i nacionalitat algeriana, 399 paquets de tabac de contraban de la marca Marlboro, valorats en 1.995 euros.

En la primera de les actuacions, el cos va denunciar el conductor del vehicle que transportava la roba falsificada com a presumpte autor d'un delicte contra la propietat industrial. La Guàrdia Civil va posar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Balaguer les diligències instruïdes, així com el material intervingut. D'altra banda, va aixecar acta a l'home que duia el tabac per una infracció de contraban.

Es dona el cas que, el diumenge 13 de febrer, la Guàrdia Civil ja va intervenir roba i material falsificats, valorats en més de 4.500 euros, procedents del mercat de Torrefarrera.

Comparteix

També t'interessarà