Intoxicada a l'inhalar fum en un foc al seu edifici a Vila Antònia

M.A.M.
21-08-2015
  • Intoxicada a l'inhalar fum en un foc al seu edifici a Vila Antònia

Una dona de 66 anys va resultar aquest dijous intoxicada per inhalació de fum després d'originar-se un incendi a l'edifici on resideix, al número 4 del carrer Vila Antònia de Lleida. Els fets es van originar a les 13.45 hores quan va començar un foc a la campana de fums de la quarta planta de l'edifici, en la qual, pel que sembla, no hi havia ningú. La víctima, que viu al tercer pis, va quedar confinada a l'interior de l'immoble. Per això, va patir una intoxicació per inhalació de fum i una crisi nerviosa. Els bombers de la Generalitat van desplaçar al lloc quatre dotacions, que van sufocar l'incendi en menys de deu minuts.

Amb tot, a les 13.59 hores, el foc ja estava extingit. Una ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) va acudir al lloc i va atendre la veïna del tercer pis. La víctima va ser traslladada en ambulància a l'Arnau de Vilanova després que els serveis sanitaris l'estabilitzessin.

L'incendi va calcinar la campana de fums de la cuina del quart pis i el fum va afectar l'escala de l'immoble. Al lloc també es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana que van tallar el trànsit al carrer Vila Antònia per tal de facilitar les tasques d'extinció. La resta dels veïns de l'edifici no van resultar ferits i només hi va haver danys materials al quart pis. El carrer va quedar tallat durant poc més d'una hora per tal de facilitar les tasques tant dels bombers com dels sanitaris.

En aquest sentit, aquest no ha estat l'únic incendi d'habitatge amb persones ateses registrat aquest estiu a la ciutat de Lleida. El passat 27 de juliol els bombers van haver de desallotjar preventivament tres dones i quatre nens després que s'originés un foc en un habitatge situat al número 2 de la plaça Sant Pere, al barri del Secà. Els Bombers van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de les onze del matí.

efectius

Quatre dotacions dels bombers van treballar en l'extinció, a més d'una ambulància del SEM

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta