Isaac López, bronze a la Copa d’Espanya de promeses

30-06-2019
Actualitzat: 30-06-2019 13:30
  • Isaac López, bronze a la Copa d’Espanya de promeses

El palista del Sícoris Club Isaac López Craviotto, de 13 anys, va obtenir la medalla de bronze a la Copa d’Espanya de joves promeses en categoria infantil de piragüisme en aigües tranquil·les, que es va disputar ahir al camp municipal de regates de Mequinensa. En la competició, una de les més importants a nivell estatal, van participar 70 clubs i 650 palistes, ja que també es va disputar el V Campionat d’Espanya de Veterans en embarcacions dobles. Isaac López va aconseguir pujar al podi a la prova de K1 3.000 metres després d’una dura pugna amb els rivals, ja que va arribar a liderar la carrera als primers mil metres. El jove palista, que va ser felicitat després de la prova pel seu avi Manuel Craviotto, és nebot del campió olímpic Saül Craviotto. Amb aquest resultat aconsegueix classificar-se per a la final de la Copa d’Espanya de joves promeses que es disputarà a Verducido (Pontevedra) el 27 de juliol. Isaac porta competint com a federat des dels 8 anys i ha estat campió de Catalunya en totes les categories fins a l’actual, que és la infantil.

El Sícoris, a més de la medalla d’Isaac López, també en va aconseguir dos més al Campionat d’Espanya de veterans. La medalla de plata se la va endur la parella Manuel i Víctor Craviotto, i la de bronze, Rafael Herrera i Lluís Chacón. També van aconseguir pujar al podi dos clubs lleidatans més. El Kayak Mitjana va obtenir la medalla de plata gràcies a Iluminada Arias i Montse Herrera. Per la seua part, el Nàutic Lleida es va endur una medalla de bronze a càrrec de la parella formada per Joan Ribes i Josep Pintado.